ŽIGIĆ: Promene nisu potrebne, svi su radili dobar posao

ŽIGIĆ: Promene nisu potrebne, svi su radili dobar posao

EPA/GEORGI LICOVSKI


Nemam nikakvu sumnju da su u proteklom periodu svi u Fudbalskom savezu Srbije radili dobar posao i da promene nisu potrebne. Kontinuitet je važan faktor, sigurno da nikome nije bilo svejedno zbog poraza i neuspeha protiv Škotske, ali mora se krenuti dalje”, poručio je nekadašnji reprezentativac Nikola Žigić.

“Od 2004. godine bio sam reprezentativac, igrao za državni tim osam godina, prošao sam mnogo toga. Onda sam se nedavno vratio da radim u stručnom štabu A tima što je za mene bila posebna čast i privilegija. Kao neko ko je dugo tu odgovorno tvrdim da se Savez uvek trudio da igrači imaju fantastične uslove”, rekao je Žigić.

Povezane vesti – Vidić: Terzić je poslednja osoba kojoj bih se poverio; Terzić: Ne govori istinu

EPA/VASSIL DONEV

EPA/VASSIL DONEV

Poraz od Škotske je jedan od najtežih trenutaka u mojoj sportskoj karijeri, navodi bivši golgeter Crvene zvezde, koji je za reprezentaciju odigrao 57 utakmica i postigao 20 golova.

Povezane vesti – TERZIĆ: Vidić mi je jednom prilikom rekao da želi da bude selektor

“To je tako u fudbalu. Penali su rulet u kojem su ovog puta Škoti imali više sreće. Posle utakmice dugo nismo mogli da verujemo da smo ipak izgubili. Ali i to je sport. Kao što prihvatamo pobede i uspehe, tako moramo da budemo jaki i u situacijama kad je najteže”, istakao je Žigić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar