Sport
04.06.2022. 14:49

ABA liga

Zvezda: Bez prodaje karata za peti meč finala

Crevena zvezda
Izvor: Beta/ABA LIGA/Partizan NIS / Dragan Stjepanovic

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da neće biti prodaje dnevnih ulaznica za petu, odlučujuću utakmicu finalne serije ABA lige protiv Partizana.

Kako su saopštili crveno-beli, distribucija ulaznica biće organizovana u nedelju od 13.00 u prostorijama kluba u hali "Aleksandar Nikolić" i vršiće se za sve prijatelje kluba, kao i za vlasnike sezonskih karata.

Zvezda je podsetila da, u skladu sa propozicijama, u finalu nema gostujućih navijača, kao i da je zbog kazne ABA lige kapacitet dvorane za ovu utakmicu umanjen.

Klub je apelovao na navijače da na utakmicu ne nose kovanice, upaljače, priveske i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren, kao i da u halu dodju ranije kako bi se izbegla gužva na ulazima zbog detaljnih pretresa.

"Ovim putem apelujemo na sve Zvezdaše da u ponedeljak navijamo za naš tim i klub. Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen", navodi se u saopštenju.
 

"U ponedeljak budimo svi kao jedan - navijajmo za Crvenu zvezdu i odbranimo domaći teren", zaključuje se u saopštenju Zvezde.

Odlučujuća utakmica finalne serije ABA lige izmedju Crvene zvezde i Partizana na programu je u ponedeljak od 20.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Obradović: Sudije su bile u pravu, ali zašto nije prekinut i prethodni meč?
KOSARKA: PARTIZAN NIS -  CRVENA ZVEZDA MTS

Košarka

02.06.2022. 09:16

Obradović: Sudije su bile u pravu, ali zašto nije prekinut i prethodni meč?

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da su sudije bile u pravu kada su prekinule treći meč finala ABA lige između njegove ekipe i Crvene zvezde, ali je upitao zašto se to nije dogodilo i na prethodnoj utakmici.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
15°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve