Sport
04.01.2023. 18:33
Beta

Crvena zvezda

Zvezdan Terzić: "Predstoji nam remont ekipe u narednih šest meseci"

Zvezda
Izvor: Shutterstock

Sportski direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poručio je na okpupljanju ekipe za zimske pripreme da se "nada da će sa osmehom dočekati kraj prvenstva i da će slaviti još jednu titulu".

Fudbaleri Zvezde počeli su danas zimske pripreme i odradili prvi trening u 2023. godini.

"Pre svega da vam čestitam Novu godinu i poželim zdravlje, vama i vašim porodicama. Nadam se da ćemo sa osmehom dočekati kraj prvenstva u maju i da ćemo slaviti još jednu titulu. Svesni smo da imamo 10 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ali smo svesni da je moglo bolje, s obzirom na vaš kvalitet. Ne bih voleo da se bodovna razlika smanjuje", rekao je Terzić, a preneo klub.
 

Terzić je pozvao igrače na "visok profesionalizam, kako u treningu, tako i u svakodnevnom životu, ishrani".

"Veliki je pritisak, traži se više, jače i bolje od urađenog. Svesni ste toga, dugo ste ovde, očekivanja su velika i hajde da narod koji voli Zvezdu bude zadovoljan vašim igrama. Ne sumnjam da će to biti kako treba. Srećno", dodao je on.
 

Direktor Zvezde je rekao i da se nada "da će testovi pokazati da su se držali plana šefa stručnog štaba" i dodao da "bez obzira na 10 bodova prednosti, nema opuštanja, jer je Partizan veliki klub".

"Imamo veliki broj igrača. Lepo je kad se pobeđuje, uz dobru atmosferu i dobar novac, plus ih narod voli, tako da je logično da se nikom ne ide. Imamo ponuda, i svakako nećemo dovoditi igrače dok ne oslobodimo mesta odlascima. Odbili smo ponude za Erakovića, Mitrovića i Kangvu, jer nismo bili zadovoljni. Prelazni rok je tek počeo, pre tri dana i trajaće do kraja januara, a mi ne želimo da prodajemo po svaku cenu, pogotovo mlade kapitalce koji nam znače jer su i bonusi", izjavio je on.

"Predstoji nam remont ekipe u narednih šest meseci, to sam već i najavio, i to ćemo sprovesti, tako da će od leta kada budemo u grupnoj fazi Lige šampiona, Zvezda igrati drugačije", dodao je Terzić.
 

Terzić je rekao i da je cilj Zvezde u nastavku sezone da se uveća bodovna prednosz u odnosu na Partizan.

"Očekujem da završimo sa još većom razlikom sezonu, jer verujem u trenera, tim, i siguran sam da ćemo se dobro spremiti na pripremama kako bi dominantno bili šampioni", dodao je on.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zvezdan Terzić ima novu funkciju
Crvena zvezda

Crvena zvezda

24.05.2022. 14:29

Zvezdan Terzić ima novu funkciju

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić jednoglasno je izabran za predsednika upravnog odbora Sportskog društva crveno-belih.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
07.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve