ZVEZDAN TERZIĆ: Partizan “truje narod” da je Zvezda mezimac države

ZVEZDAN TERZIĆ: Partizan “truje narod” da je Zvezda mezimac države

FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk


Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je Partizanu pobedu u 161. derbiju, najavio ozbiljne analize u igri tima u koji je uložen 30 miliona evra, ali i optužio rukovodstvo crno-belih da, kako je naveo, truju narod da je Zvezda mezimac države.

“Čestitke igračima i stručnom štabu Partizana. Više su želeli pobedu, ušli sa mnogo strasti i mislim da su bili manje loši od nas. Mislim da derbi njje opravdao očekivanja, zbog tenzija. Duboko sam nezadovoljan igrom Crvene zvezde, predstoji nam ozbiljna analiza zašto je tako. Nedopustivo je da naš tim, najbolji u poslednjih 25 godina, u koji smo uložili 30 miliona evra, za obeštećenja 10, na plate 15 i još pet na bonuse, odigra tako loše”, rekao je Terzić na vanrednoj konferenciji za medije.

FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

Povezane vesti – Gde su zarađene pare od Lige šampiona? 

Ipak, to je, kako ističe jedna strana medalje i zbog toga se javno izvinio navijačima, a druga je “ona reakcija” navijača Partizana.

“Mislim da rukovodstvo Partizana na perfidan način truje ovaj narod da je Zvezda mezimac države i vlast čini sve protiv Partizana. Nedopustivo je da Vučelić to ne osudi, nego kaže za njihovu TV da je uobičajeno. To je samo rezultat njihove kampanje kako država i FS S žele da ugase Partizan, ona reakcija je poziv na bunt, otpor prema režimu. Zloupotrebljavaju činjenicu da predsednik Vučić ne krije da je navijač Crvene zvezde i pritiskaju sve vreme, pa država mora skoro da se pravda da Zvezda nije u povlašćenom položaju”, istakao je Terzić i najavio da će klub u najkraćem roku izneti podatke o tome koliko je dobio od države, a koliko je dobio Partizan.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar