DŽONSON O MEGZITU: Ne sumnjam da će kraljevska porodica rešiti probleme

DŽONSON O MEGZITU: Ne sumnjam da će kraljevska porodica rešiti probleme

EPA-EFE/WILL OLIVER


Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da ne sumnja da će kraljevska porodica rešiti probleme koje ima, nakon što je kraljica Elizabeta Druga dala blagoslov princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl da se povuku sa viših kraljevskih dužnosti.

Džonson je za Bi-Bi-Si rekao da je veliki fan kraljice i kraljevske porodice, koje je nazvao “fantastičnom prednošću naše zemlje”, prenosi Rojters.

 EPA-EFE/VICKIE FLORES

EPA-EFE/VICKIE FLORES

“Apsolutno sam uveren da će rešiti ovo, i znate šta mislim, verovatno će moći da ovo lakše reši bez ikakvih mojih posebnih komentara tim povodom”, rekao je Džonson.

Povezane vesti – Sve što treba da znate o Megzitu

Britanska kraljica Elizabeta Druga saopštila je juče da se saglasila sa željom princa Harija i njegove supruge Megan da vode nezavisniji život i da je na kriznom sastanku” dogovoren prelazni period tokom kojeg će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji.

Kraljica je istakla da “apsolutno podržava” njihovu želju stvore novi život kao mlada porodica, ali da bi više volela da i dalje u potpunosti obavljaju svoje kraljevske dužnosti.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar