KARANTIN NA KRUZERU: Šetnje, filmovi, mađioničari, Oskar…

KARANTIN NA KRUZERU: Šetnje, filmovi, mađioničari, Oskar…

EPA-EFE/JIJI PRESS JAPAN OUT EDITORIAL USE ONLY/ NO ARCHIVES


Posada kruzera “Dijamantska princeza potrudila se da putnicima, među kojima je utvrđeno još 66 novih slučajeva koronavirusa, prekrati vreme dok čekaju da prođe karantin, pa da mogu slobodno da izađu na japansku obalu.

Putnici, tako, uživaju u raznovrsnoj hrani, šetaju palubom, doduše po smenama, zajedno gledaju filmove u TV sali, zabavljaju se uz mađioničarske trikove, a pratili su uživo i ceremoniju dodele Oskara.

Povezane vesti – Najsmrtonosniji dan u Kini

Sudeći po onome što neki od 3.700 putnika broda, od kojih je inficirano 136 osoba, objavljuju na društvenim mrežama, putnici izgledaju dobro raspoloženi dok uživaju u uslugama “Princeze”, piše Rojters.

“Princeza podiže nivo uslugom hrane, moraće da me odvuku sa broda kad prođe karantin”, objavio je putnik Metju Smit na svom profilu, ispod slike dimljenog lososa i čokoladne torte.

EPA-EFE/JIJI PRESS JAPAN OUT EDITORIAL USE ONLY/  NO ARCHIVES

EPA-EFE/JIJI PRESS JAPAN OUT EDITORIAL USE ONLY/ NO ARCHIVES

Neki putnici, kao što je Aun Na Tan, bili su presrećni jer su uživo pratili dodelu Oskara iz svojih soba: “Obično je dodela uvek u toku naših radnih vremena i prošlo je puno godina od kako nisam imala priliku da je pratim uživo. Presrećna sam!”.

Povezane vesti – Ekonomija jednog virusa

Za sada, čini se da su putnici srećni i da uživaju u privilegijama neočekivanog produženog odmora i čekaju sledeća uputstva ministarstva zdravlja. Bar oni koji su zdravi.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar