NI FOKS NJUZ VIŠE NIJE DOBAR Tramp: Moram da nađem nove medije

NI FOKS NJUZ VIŠE NIJE DOBAR Tramp: Moram da nađem nove medije

AP Photo/Carolyn Kaster


Predsednik SAD Donald Tramp kritikovao je na Tviteru izveštavanje Foks njuza, televizijske stanice za koju se veruje da mu je naklonjena i da je bila ključna za njegovu pobedu na izborima 2016. godine.

Tramp se osvrnuo na izveštavanje televizije nakon što je rekao da više od nedelju dana koristi hidroksihlorokin, lek za malariju, kako bi sprečio zarazu koronavirusom.

Ocenio je da je na Foks njuzu sve više anti-Tramp novinara i da toj televiziji očigledno nedostaje nekadašnji direktor Rožer Ejls, inače Trampov prijatelj, smenjen pre tri godine, nakon čega je ubrzo i preminuo.

Pročitajte još: Merkel i Makron podržali uvođenje EU obveznica

“Foks njuz više nije isti. Nedostaje nam veliki Rožer Ejls. Imate više anti-Tramp novinara nego ikada ranije. Tražim nove medije za obraćanje”, napisao je Tramp.

Inače, Foks njuz je, nakon Trampove izjave da uzima hidroksihlorokin, u emisiji Nila Kavuta upozorio gledaoce da je rizično uzimati hidroksihlorokin.

“Ako ste u rizičnoj populaciji i uzimate hidroksihlorokin kao preventivu, to može da vas ubije. Ne mogu da naglasim dovoljno. To može da vas ubije”, rekao je Kavuto u emisiji.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar