Svet
03.06.2019. 13:09
Independent

PENIS ZA AMERIČKOG PREDSEDNIKA: Neobičan doček u Londonu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U blizini londonskog aerodroma na koji je jutros sleteo američki predsednik Donald Tramp, jedan tinejdžer je pokosio travu u polju porodične kuće u obliku penisa i sa porukom "Oj Tramp", prenosi Independent.

Oli Nankarov je proveo vikend u košenju svog travnjaku, blizu Hatfield Heatha, u Esseku. Osamnaestogodišnjak je takođe koristio kosilicu i za oblikovanje velikog polarnog medveda i poruke "klimatske promene su stvarne".

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Twitter

Nankarov se nadao da će američki predsednik uočiti njegovu kreaciju kada bude sletao na aerodrom Stansted koji se nalazi u blizini Hatfield Heatha.

"Tramp i njegovo poricanje klimatskih promena nisu dobrodošli i želim da bude potpuno svestan toga kada sleti u Stansted", rekao je on.

Tinejdžer je osnivač Born Eko-a, sajta koji povezuje kupce sa ekološki osvešćenim trgovcima.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/WILL OLIVER

Trampova državna poseta Britaniji trajaće tri dana. Očekuje se da će se najpre sastati s kraljicom i članovima kraljevske porodice u Bakingemskoj palati.

Lider opozicije Džeremi Korbin bojkotuje Trampov dolazak, dok je Sadik Kan, gradonačelnik Londona, uporedio američkog predsednika sa "fašistima 20. veka".

Očekuje se takođe, da će hiljade demonstranata protestovati zbog dolaska Trampa na Trgu Trafalgar u utorak.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
09.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve