PENIS ZA AMERIČKOG PREDSEDNIKA: Neobičan doček u Londonu

PENIS ZA AMERIČKOG PREDSEDNIKA: Neobičan doček u Londonu

Twitter


U blizini londonskog aerodroma na koji je jutros sleteo američki predsednik Donald Tramp, jedan tinejdžer je pokosio travu u polju porodične kuće u obliku penisa i sa porukom “Oj Tramp”, prenosi Independent.

Oli Nankarov je proveo vikend u košenju svog travnjaku, blizu Hatfield Heatha, u Esseku. Osamnaestogodišnjak je takođe koristio kosilicu i za oblikovanje velikog polarnog medveda i poruke “klimatske promene su stvarne”.

Twitter

Twitter

Nankarov se nadao da će američki predsednik uočiti njegovu kreaciju kada bude sletao na aerodrom Stansted koji se nalazi u blizini Hatfield Heatha.

“Tramp i njegovo poricanje klimatskih promena nisu dobrodošli i želim da bude potpuno svestan toga kada sleti u Stansted”, rekao je on.

Tinejdžer je osnivač Born Eko-a, sajta koji povezuje kupce sa ekološki osvešćenim trgovcima.

EPA-EFE/WILL OLIVER

EPA-EFE/WILL OLIVER

Trampova državna poseta Britaniji trajaće tri dana. Očekuje se da će se najpre sastati s kraljicom i članovima kraljevske porodice u Bakingemskoj palati.

Lider opozicije Džeremi Korbin bojkotuje Trampov dolazak, dok je Sadik Kan, gradonačelnik Londona, uporedio američkog predsednika sa “fašistima 20. veka”.

Očekuje se takođe, da će hiljade demonstranata protestovati zbog dolaska Trampa na Trgu Trafalgar u utorak.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar