“POD PRITISKOM SAM” Klintonova o novoj kandidaturi: Nikad ne reci nikad

“POD PRITISKOM SAM” Klintonova o novoj kandidaturi: Nikad ne reci nikad


Hilari Klinton rekla je da je “pod ogromnim pritiskom” da izazove američkog predsednika Donalda Trampa na predsedničkim izborima sledeće godine.

Bivša kandidatkinja za demokratsku predsednicu, koja je na prošlim izborima izgubila od Trampa, odbila je da isključi tu opciju, rekavši za BBC: “Nikad ne reci nikad”.

Klinton (72) je rekla da “sve vreme” misli kakva bi predsednica bila da je 2016. pobedila Trampa. Na pitanje da li će se ponovo kandidovati, bivša državna sekretarka, senatorka iz Njujorka i prva dama SAD odgovorila je:

Hilari-Klinton-Donald-Tramp-debata2

“Sve vreme razmišljam o tome kakva bih predsednica bila i šta bih uradila drugačije i šta mislim da bi to značilo za našu zemlju i svet”.

Sedamnaest demokrata se već bori da predvodi tu stranku 2020. godine. Klinton kaže i da će onaj ko pobedi na izborima sledeći put, imati veliki zadatak da pokuša da popravi “sve što je pokvareno.”

“Kao što kažem, nikada, nikada, nikada ne reci nikada”, rekla je Klinton na insistiranje novinarke BBC da kaže hoće li se u poslednjem trenutku uključiti u izbornu trku.

donald-tramp-i-hilari-klinton-druga-predsednicka-debata-foto-reuters-1476084727-1008773

Povezane vesti – IZBORI I FACEBOOK Klinton: Zukerberg da plati cenu za štetu koju nanosi demokratiji

Prema njenim rečima, ona je od ogromnim pritiskom “mnogo, mnogo ljudi” da razmisli o tome, ali joj to trenutno “apsolutno nije u planu”.

Kinton nije precizirala ko je vršio pritisak na nju da se po treći put kandiduje za Belu kuću, prenosi BBC.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar