Svet
21.09.2023. 22:41
R.E./Vijesti

Slede krivične prijave

Šok saznanje! "Tunel" su kopali i Srbi!

kopanje lopata
Izvor: Shutterstock

Vršilac dužnosti direktrora Uprave policije Crne Gore Nikola Terzić je saopštio da su četiri osobe iz Srbije i dva NN lica učestvovala u akciji kopanja tunela do Višeg suda u Podgorici.

- Krivičnom prijavom biće obuhvaćeno šest osoba: M.M. (1997), J.D. (1993), M.V. (1991), V.E. (1991) - svi državljani Repubike Srbije. Biće obuhvaćena i dva NN lica, za koja još prikupljamo dokaze, ali  mislim da ćemo ih imati vrlo brzo - izjavio je Terzić.

On je iskazao očekivanje da će broj onih koji su učestovali u akciji "Tunel" rasti kako odmiče istraga. 

- "Investitor" ove akcije je neko iz Crne Gore. Nismo došli do onih koji su platili ne tako malu investiciju. Neću reći ništa što će ugroziti dalji tok istrage. Krivična prijava koja će se podneti sutra je samo prvi korak - rekao je Terzić najavljujući za petak obraćanje ministra policije Filipa Adžića, koji će, kako je rekao, saopštiti ekskluzivne informacije u vezi akcije "Tunel".

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Afera "Tunel": Poznati izvršioci ali ko je nalogodavac? (FOTO)
1

Podgorica

19.09.2023. 08:22

Afera "Tunel": Poznati izvršioci ali ko je nalogodavac? (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić izjavio je da su identifikovani gotovo svi oni koji su učestvovali u kopanju tunela ispod zgrade Višeg suda u Podgorici, ali da je važnije ko su nalogodavci dela.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
23.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve