TRAMP: Odgovor SAD na iranski napad biće hiljadu puta jači

TRAMP: Odgovor SAD na iranski napad biće hiljadu puta jači

EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS / POOL


Američki predsednik Donald Tramp zapretio je da će odgovor SAD na bilo kakvu eventualnu odmazdu Irana zbog ubistva generala iranske Revolucionarne garde Kasima Sulejmanija biti hiljadu puta jači.

Povezane vesti – Američka posla

“Prema nekim izveštajima, Iran možda planira ubistvo ili neki drugi napad kao odmazdu zbog ubistva terorističkog vođe Sulejmanija – odgovor na bilo kakav iranski napad na SAD, počinjen u bilo kom vidu, biće napad na Iran koji će biti hiljadu puta veći po razmerama”, napisao je Tramp na “Tviteru”, a prenose svetske agencije.

According to press reports, Iran may be planning an assassination, or other attack, against the United States in retaliation for the killing of terrorist leader Soleimani, which was carried out for his planning a future attack, murdering U.S. Troops, and the death & suffering…

EPA-EFE/TANNEN MAURY

EPA-EFE/TANNEN MAURY

Povezane vesti – “UHVATILI SMO ČUDOVIŠTE” Tramp o Solejmaniju: Uništili smo ga. Trebalo je ranije

Pozivajući se na izvore u bezbednosnim službama SAD, portal “Politiko” u nedelju je izvestio da iranska vlada razmatra mogućnost da, iz osvete zbog ubistva Sulejmanija, organizuje atentat na američkog ambasadora u Južnoafričkoj Republici Lanu Marks, ali je Teheran te tvrdnje odbacio kao neutemeljene i kao deo “kampanje dezinformisanja” protiv Irana.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar