UBIO DEVOJKU I POJEO JOJ DELOVE TELA: U Indijani počinje suđenje osumnjičenom za stravičan zločin

UBIO DEVOJKU I POJEO JOJ DELOVE TELA: U Indijani počinje suđenje osumnjičenom za stravičan zločin


Čovek koji je optužen za ubistvo svoje bivše devojke, pri čemu je pojeo delove njenog tela, potpuno je mentalno sposoban i može  da stane pred sud.

Screenshot_104

Džozef Oberhansli bio je u zatvoru od septembra 2014. kada je njegova bivša devojka Temi Džo Blenton pronađena mrtva u svojoj kući u Džefersonvilu, u Indijani.

Džozef je optužen da je provalio u stan žrtve, silovao je, izbo je na smrt, a potom ostavio njeno telo i njenu glavu otvorene, kako bi mogao da pojede njen mozak, srce i pluća.

 Uprkos tome šta kažu psiholozi, advokati osumnjičenog još uvek sve osporavaju i pozivaju se na njegovu neuračunljivost.
Njegova sposobnost da se pojavi na suđenje dovedena je u pitanje otkad je njegov tim odbrane zatražio psihološko procenjivanje u februaru 2017, napominjući da je on “paranoičan, nekomunikativan i uzrujan”.

Oberhensli je na saslušanju u sredu rekao da želi da otpusti svoje advokate ističući to da oni žele da mu kontrolišu um.

Optuženi tvrdi kako su druga dva čoveka ubila Temi, kao što je rekao policiji u izjavi 2014. godine.

“Jednostavno sam umoran od bavljenja ovim i od toga da budem zaključan u kavezu, samo hoću da budem pomilovan”, rekao je Oberhensli.

 

Naredni put, on će se pred sudom pojaviti 21. septembra. Optužen je za ubistvo, provalu i silovanje i čeka ga smrtna kazna, ukoliko bude osuđen.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar