(VIDEO) OBJAVLJEN POSLEDNJI SNIMAK ŠETNJE OTROVANOG RUSKOG ŠPIJUNA: Šetao sa ćerkom po tržnom centru, a onda su pali u nesvest, a pena im počela da izlazi na usta

(VIDEO) OBJAVLJEN POSLEDNJI SNIMAK ŠETNJE OTROVANOG RUSKOG ŠPIJUNA: Šetao sa ćerkom po tržnom centru, a onda su pali u nesvest, a pena im počela da izlazi na usta

Foto: Printscreen Youtube


Posle vesti da je bivši ruski špijun s prebivalištem u Velikoj Britaniji u kritičnom stanju zbog navodnog trovanja, procurio je i njegov navodni poslednji snimak pre nego što se srušio.

Sergej Skripalj (66) bio je sa svojom ćerkom Julijom u tržnom centru. Ona inače živi u Rusiji, ali je bila u poseti ocu.  Njegova supruga, sin i stariji brat umrli su u poslednje dve godine.

Na snimku nadzorne kamere od nedelje u 15:47 vidi se kako dvoje ljudi, za koje se veruje da su upravo Skripalj i Julija, šetaju tržnim centrom u Salzburiju, gde bivši špijun živi.

Manje od pola sata posle toga pronađeni su u nesvesti na klupi tržnog centra. Kako je jedan očevidac opisao, oči su im bile bele, a pena im je izlazila na usta. Hitna pomoć je pozvana i brzo došla na mesto događaja, posle čega je Julija odvezena helikopterom u bolnicu, a Sergej vozilom hitne pomoći.

Policija i daje istražuje kojom supstancom su otrovani. Međutim, na mesto incidenta ubrzo posle hitne pomoći došao je tim za dekontaminaciju i testiranje u zaštitnim odelima, a kako javljaju britanski mediji, dvoje pripadnika hitnih službi takođe je završilo u bolnici.

NE PROPUSTITE:

ODBEGLI PUKOVNIK RUSKE VOJNE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE U KRITIČNOM STANJU: Pronađen u nesvesti u tržnom centru u Engleskoj, sumnja se da je otrovan nepoznatom supstancom, London optužio Rusiju za pokušaj likvidacije

(VIDEO) 11 GODINA OD UBISTVA ALEKSANDRA LITVINJENKA: Atentat koji je izazvao novi hladni rat u Evropi

SKRIVENI HLADNI RAT: Kako je smrtonosni kišobran sejao smrt po Evropi

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar