“A NE LAŽNE AFERE” Stefanović: Moj rad neka bude izložen sudu

“A NE LAŽNE AFERE” Stefanović: Moj rad neka bude izložen sudu

FOTO TANJUG/ MILICA NIKOLIC/ nr


Ministar policije Nebojša Stefanović ponovo je odbacio optužbe u vezi sa svojim ocem i kompanijom Krušik i istakao da je predsedniku, vladi, poslanicima i građanima odgovoran za svoj rad.

Stefanović je tako odgovorio na pitanje novinara N1 i istakao da je o tome više puta govorio.

“Nikoga nisam obmanuo nikad u životu, niti lagao ili počinio bilo kakvo krivično delo, bilo kad i za to sam spreman uvek da odgovaram”, poručio je Stefanović.

Sve ostalo postaje, kaže ministar Stefanović, besmisleno, da na svakoj konferenciji neko postavlja isto pitanje, da bi on dao isti odgovor, ali da to postane tema, a ne modernizacija i rad policije.

“Što se tiče svega ostalog, neka o mom radu sude predsednik Srbije i predsednik SNS, vlade i narodni poslanici, građani Srbije, a moje je da predstavimo rezultate. Da li su rezutlati ministrastva na čijem su čelu dobri ili loši, da li su bolji ili nisu, da li je ovo dovoljno dobro… Na osnovu toga će ceniti svakog od nas. A lažne afere, fabrikovanje i izmišljanja, ne vidim smisao da komentarišem. Moje je da predstavim rezultate”, naveo je ministar.

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

Stefanović je istakao da se uvek trudio da zaposleni u MUP-u ne osete bilo kakvu vrstu političkog pritiska, jer smatra da on lično mora da se nosi sa tim pritiscima, medijskim napisima i svim što se plasira.

“To je moj posao, da oni mogu da rade njihov posao i čine da Srbija bude bezbedna”, rekao je Stefanović.

Povezane vesti – AFERA “ORUŽJE”: Veze bugarskih tajkuna, srpskih političara i trgovaca oružjem

On je dodao da je ponosan što vidi više posvećenosti i energije među pripadnicima policije, što je dovelo da ove godine bude zabeležena impresivna zaplena narkotika od 7,2 tone, što je, kaže, za svaki respekt, budući na nije bilo lako postići takav rezultat.

“Ne postoji mala količina droge, laka ili teška droga, manje opasna… Svaka droga nosi opasnost, poritv svakog grama moramo da se borimo. Važno je što policija ozbiljno to shvata i na to sam ponosan, kao i na rezultate u suzbijanju opšteg kriminala”, zaključio je Stefanović.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar