Vesti
23.06.2023. 16:47
Beta

U fokusu

Aerodrom "Nikola Tesla": Izvinjavamo se i obećavamo...

Nikola Tesla aerodrom
Izvor: Shutterstock

Uprava beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla" se izvinila putnicima zbog kašnjenja letova usled tehničkog kvara na rendgenskom sistemu u Terminalu 2 i obećala da će po okončanju započetih investicija aerodromske usluge konstantno biti na visokom nivou

Kako je objašnjeno u saopštenju kompanije Belgrejd erport (Belgrade Airport), kvar se dogodio u četvrtak u jutarnjim satima, a putnici su preusmereni na šaltere za prijavu na let u Terminalu 1, što je uticalo na brzinu procesa otpreme i odložilo vremena poletanja avio prevoznika u tom periodu.

Kvar je otklonjen oko 10 časova, a uticao je na kašnjenje 14 jutarnjih odlaznih letova, od ukupno 113 odlaznih putničkih letova tokom jučerašnjeg dana.

Na aerodromu je u četvrtak realizovano 232 dolaznih i odlaznih putničkih letova.

"Aerodrom u ovom periodu još uvek realizuje velike investicione radove na proširenju i modernizaciji aerodromske infrastrukture, uz istovremeno opsluživanje najvećeg obima saobraćaja u istoriji aerodroma. Po završetku radova, očekujemo da konstantnto održavamo visok nivo usluge čemu težimo", navodi se u kompanijskom saopštenju.
 

Beogradskim aerodrom po osnovu koncesionog ugovora upravlja francuska kompanija Vansi (Vinci) od koje je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić zatražio da obezbede dovoljno ljudi i da se na Aerodromu sve usluge ispunjavaju redovno i bez velikih čekanja.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zbog čega Er Srbija otkazuje letove i do kada će to trajati
ersrbija, avion

Problemi...

19.06.2023. 21:40

Zbog čega Er Srbija otkazuje letove i do kada će to trajati

Letnja turistička sezona tek počinje, a putnici koji avionom planiraju put iz Srbije već su se susreli sa problemima, jer je Er Srbija prinuđena da otkazuje letove.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve