Vesti
21.01.2024. 19:14
Beta

Oglasio se i MUP

Haos i panika na beogradskom aerodromu! Otkazani svi letovi, evakuacija 800 ljudi (VIDEO)

Nikola Tesla aerodrom
Izvor: Shutterstock

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) naložilo je u nedelju uveče vanredni pregled odlaznog terminala beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", usled greške u praćenju redovnih tokova dolaznih putnika od strane nadležnih službi aerodroma, saopštila je kompanija "Er Srbija" (Air Serbia).

Kompanija je navela da je, usled tog vanrednog pregleda, moguće da će doći do odstupanja u planiranom redu letenja u večerašnjem i jutarnjem talasu saobraćaja.

"Očekuje se da će pojedini letovi u jutarnjem talasu kasniti i do dva časa. Nadležne službe 'Er Srbije' u saradnji sa službama kompanije 'Belgrejd erport' preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se saobraćaj odvija sa što manje odstupanja u odnosu na planirani red letenja", dodaje se u saopštenju.

Srpska nacionalna avio-kompanija dodala je da je za putnike, čije su letovi pomereni za više od dva sata, obezbeđeno posluženje, dok se svi oni koji su izgubili svoje konekcije preusmeravaju na alternativne letove.

Za više informacija, uputili su putnike da pozovu Kontakt centar "Er Srbije" na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete veb-sajt airserbia.com ili "Er Srbija" stranice na društvenim mrežama.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve