Vesti
07.12.2023. 20:05

Aleksandar Vučić

"Biću nezadovoljan ako ne budemo imali apsolutnu većinu"

Aleksandar Vučić
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je da će do poslednjeg daha štititi nacionalne i državne interese i interese srpskog naroda na KiM.

"Nas očekuje mnogo muka po pitanju Kosova i Metohije, i ne želim da kažem da će da teče med i mleko i da cveta cveće, ali ono što je sigurno je da ću do poslednjeg daha da štitim vitalne nacionalne interese Srba na Kosovu i Metohiji. Šta god da se desi uvek ćemo da budemo uz svoj narod, i pre i posle Banjske, i nikada ih nećemo ostaviti na cedilu", rekao je Vučić.

On je ponovio i niz kritika na račun opozicije, rekavši da su "oni svi isti" i istakao da oni imaju samo jedan program, a to je "rušenje Vučića".

"Oni ne razumeju ništa, ja ću biti apsolutno nezadovoljan ako ova lista ne bude imala apsolutnu većinu, bez SPS bez manjnskih stranaka i to je jedini cilj", rekao je Vučić 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"U Srbiju stižu najbolji strani univerziteti"
diploma, student, fakultet

Aleksandar Vučić najavio

06.12.2023. 20:10

"U Srbiju stižu najbolji strani univerziteti"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija u budućnosti ulagati više novca u obrazovanje, kao i da će dovoditi franšize "najboljih stranih univerziteta".
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve