Vesti
15.03.2024. 18:05
Beta

Beograd

Oproštajni sastanak Brnabić s ambasadorima SAD i OEBS

1
Izvor: BETA/VLADA SRBIJE / Slobodan Miljevic

Odlazeća premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se danas s ambasadorom SAD Kristoferom Hilom i šefom Misije OEBS u Beogradu Janom Bratuom i izrazila nadu da će oni nastaviti uspešnu saradnju s narednom vladom, i sa njom lično - saopštio je njen kabinet.

Brnabić koja bi u ponedeljak trebalo da bude izabrana za predsednicu Skupštine Srbije, zahvalila je ambasadorima zbog posvećenosti i dobre volje i izrazila sigurnost da će buduća saradnja biti od koristi za obe strane - piše u saopštenju.

Navedeno je da su ambasadori kazali da su "imali privilegiju da sarađuju" s Brnabić i da su imali "dobar i partnerski odnos".

Bratu i Hil su izrazili poštovanje prema radu i angažovanju Ane Brnabić i poželeli joj mnogo uspeha u budućim aktivnostima i novim obavezama - preneo je njen kabinet.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

O čemu je Ana Brnabić razgovarala sa delegacijom OEBS i EU (FOTO)
1

Sastanak

09.03.2024. 10:25

O čemu je Ana Brnabić razgovarala sa delegacijom OEBS i EU (FOTO)

Predsednica Vlada Srbije Ana Brnabić i drugi predstavnici vlasti razgovarali su u petak sa misijom Organizacije za evropsku bezbednosti i saradnju (OEBS) i delegacijom Evropske unije (EU) o posmatračkoj misiji koja bi pratila lokalne izbore u Beogradu, saopštio je premijerkin kabinet.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve