Vesti
09.10.2023. 14:32
R.E.

Evakuacija

Evo kad kreće još jedan avion sa Srbima iz Izraela

avion, er srbija, air serbia
Izvor: Shutterstock

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da još jedan redovan let srpskog avio-prevoznika Er Srbija kreće iz Tel Aviva za Beograd u utorak oko 19 časova.

"Svi treba da budemo ponosni na našeg nacionalnog avio-prevoznika, on i dalje leti, nisu ostavili naše građane na cedilu. Beskrajno sam im zahvalna, oni su naša dika i ponos. Imaju svoje bezbednosne kontrole, bezbednosne mehanizme, niko više ne leti, mi ponosno letimo", rekla je Brnabić za TV Hepi. 

Ona je navela da je vanrednim letom 127 državljana Srbije već stiglo u Beograd u ponedeljak oko 1 sat i 45 minuta posle ponoći.

"Predsednik i ja smo ispratili taj let, sa čitavim timom Er Srbija. Imali su sat vremena da se ukrcaju u avion, bilo je dva aviona na aerodromu. Napali su nas a da nisu znali da mi radimo na tome. Znali smo da tamo postoji grupa građana koji su otišli na putovanje u Tel Aviv lou kost kompanijama, koje su odmah nakon početka nestabilnosti otkazali letove", objasnila je Brnabić. 
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"U Izraelu više nema borbi"
1

Zvanično

09.10.2023. 11:40

"U Izraelu više nema borbi"

Izraelski vojni portparol kontra-admiral Daniel Hagari izjavio je u ponedeljak da su povratili kontrolu nad svim naseljenim mestima kraj granice sa pojasom Gaze.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
13°C
05.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve