Vesti
26.10.2020. 13:25
Tanjug

"Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa, SPS-u jos jedno preduzeće"

tan2020-10-24_105258730_8.jpg
Izvor: FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Predsednik parlamenta i SPS Ivica Dačić izjavio je da će Dušan Bajatović ostati na čelu "Srbijagasa" i da će SPS imati predstavnika na čelu još jednog jakog javnog preduzeća.

"Naravno da Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa, to se nije ni postavljalo kao pitanje, a SPS će pored toga dobiti jos jedno jako preduzeće... Nisu nama predzueća važna zbog samog preduzeća, već da što više ljudi bude deo tog procesa i da u tome učestvuju", rekao je Dačić gostujući na TV Prva.

Govoreći o izborima 2022. godine, on je rekao da treba nastupiti ujedinjeno na gradskim, parlamentarnim i predsedničkim izborima, jer ako se ujedinjuje opozicija, treba i vlast.

 foto Oksana Skendzic foto Oksana Skendzic

Povezane vesti - IZVINITE, JE L’ MOGU JA JOŠ JEDAN KRUG?

On je rekao da želi politički dogovor i istakao da je sve ovo priprema za 2022. godinu.

"Čekaju nas izbori. Postoji nekoliko bolesti, jedna je kratkovidost. Jedni će reći ovaj ima ovoliko ministara, neko onoliko. Važno je kolika je politička snaga nečija, a ne koliko ministarstava ima", ocenio je Dačić.

Na pitanje da li će Branko Ružić, Aleksandar Antić ili Slavica Ðukić Dejanović, odnosno neko od njih biti budući ministar prosvete, Dačić je odgovorio potvrdno, ali nije izneo više informacija.

"Neka se sekiraju još malo", dodao je Dačić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
overcast clouds
5°C
17.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve