Vesti
11.10.2022. 11:49
R. E.

Važno

Beograd: Zbog radova, menja se trasa ovih autobuskih linija

autobus
Izvor: Shutterstock

Tokom izvođenja radova na sanaciji defekta na kanalizacionoj mreži u Ulici Maksima Gorkog, od 11. do 17. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode na kolovozu u Ulici Maksima Gorkog u zoni raskrsnice sa Ulicom gospodara Vučića, pri čemu će ta deonica biti potpuno zatvorena za saobraćaj.

Tokom izvođenja radova vozila sa linija javnog prevoza 25, 25P, 26 i 26N će saobraćati na sledeći način:

– u smeru prema Voždovcu ulicama Maksima Gorkog, Južnim bulevarom, Đerdapskom, Gospodara Vučića, Кruševačkom i dalje redovnim trasama;

– u smeru prema Vukovom spomeniku ulicama Кruševačkom, Gospodara Vučića, Grčića Milenka, Južnim bulevarom, Maksima Gorkog i dalje redovnim trasama.

Privremeno se uspostavlja stajalište "Кruševačka” u Ulici kruševačkoj (smer ka Voždovcu) na poziciji ED stuba koja se nalazi ispred kućnog broja 6, odnosno oko 35 metara posle zone raskrsnice sa Garibaldijevom ulicom.

Privremeno se ukidaju stajališta "Tetovska”, u oba smera, i "Južni bulevar”, u smeru ka Vukovom spomeniku.

Vozila na izmenjenom delu trase koristiće sledeća stajališta: u smeru prema Voždovcu – "Južni bulevar” u Ulici Maksima Gorkog, "Кruševačka” i "Dušanovac /Pošta/” u Кruševačkoj ulici, dok će u smeru prema Vukovom spomeniku koristiti stajališta "Dušanovac /Pošta/” i "Кruševačka” u Ulici kruševačkoj i "MPI” u Južnom bulevaru.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
few clouds
15°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve