Vesti
02.12.2022. 12:10

Važno

Beograd: Zbog radova, zatvaraju se OVE ulice

Saobraćaj, automobili
Izvor: Shutterstock

Tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JКP "Beograd-put”, biće zatvoren saobraćaj u jednoj kolovoznoj traci u Bulevaru vojvode Putnika, saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj.

U periodu od 2. decembra od 22 časa do 5. decembra, do 3 časa i 30 minuta biće zatvoren smer ka Topčiderskoj zvezdi, na delu od nadvožnjaka iznad auto-puta (Bulevar Franša d’Eperea) do zone raskrsnice sa Bulevarom kneza Aleksandra Кarađorđevića.

Za saobraćaj će biti zatvorene i saobraćajnice koje se iz pravca auto-puta (Bulevar Franša d’Eperea), Bulevara vojvode Mišića i Savske ulivaju u Bulevar vojvode Putnika. U drugoj slobodnoj kolovoznoj traci saobraćaj će se obavljati dvosmerno.

1
Izvor: Beoinfo

Zbog mogućih saobraćajnih gužvi, iz ovog sekretarijata mole sve vozače za strpljenje, kao i za korišćenje alternativnih pravaca – Bulevar vojvode Mišića, petlje "Hitna pomoć” i "Autokomanda”.

Vozila javnog prevoza saobraćaće na sledeći način:

– ukidaju se trolejbuske linije 40 i 41, dok se uspostavlja privremena autobuska linija 41A (Studentski trg – Banjica 2), koja će saobraćati trasom trolejbuske linije 41;

– linija 36 će u smeru ka Železničkoj stanici "Beograd /centar/” i Stadionu FК "Partizan” saobraćati ulicama: Nemanjinom, Кneza Miloša, Bulevarom vojvode Putnika i dalje redovnom trasom;

– linija 38L će u smeru ka Železničkoj stanici "Beograd /centar/” saobraćati Bulevarom Franša d’Eperea, Savskom, Savskim trgom, Nemanjinom, Кneza Miloša, Bulevarom vojvode Putnika i dalje redovnom trasom;

– linija 74 će u smeru ka Mirijevu saobraćati Bulevarom Franša d’Eperea, promena smera kretanja u zoni petlje kod Hitne pomoći, Bulevarom Franša d’Eperea, Кneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kataklizma u saobraćaju: Ima li rešenja za beogradske gužve?
Beograd, gužva u saobraćaju

Sve veći broj vozila

10.10.2021. 06:05

Kataklizma u saobraćaju: Ima li rešenja za beogradske gužve?

Kreni na posao, gužva. Kreni u bioskop, gužva. Pronađi parking, nema. Nekada se znalo kada su najveće gužve i da jutarnji i poslepodnevni "špic" u saobraćaju treba izbeći. Međutim, to se u poslednjih nekoliko godina drastično promenilo.
Close
Vremenska prognoza
light rain
24°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve