Vesti
16.04.2022. 11:04
Beta

Crna Gora

Brnabić Krivokapiću: Da li Vas je bar malo sramota?

Ana Brnabić
Izvor: VLADA SRBIJE / SLOBODAN MILJEVIC

Premijerka Srbije u tehničkom mandatu Ana Brnabić negirala je danas navode crnogorskog kolege Zdravka Krivokapića da je zvanična Srbija pokušala da uceni Crnu Goru obećanjem da će joj obezbediti osnovne životne namirnice ako bude deo Otvorenog Balkana.

Brnabić je na Twitteru zapitala Krivokapića kako ga "nije sramota da bestidno laže".

Upitala ga je i kada ga je to predsednik Srbije Aleksandar Vučić "pozvao, uputio poruku, rekao bilo koju reč ucene u vezi sa hranom/robom iz Srbije".
 

"Pošto znam da nije, vraćam se na pitanje: da li Vas je bar malo sramota", napisala je ona.
 

Krivokapić, odlazeći premijer Crne Gore, izjavio je da je zvanična Srbija pokušala da uceni Crnu Goru obećanjem da će joj obezbediti osnovne životne namirnice ako bude deo Otvorenog Balkana, a kako je dodao, on ne veruje u tu regionalnu inicijativu.

"Moć je čudo, kad se osećate moćnim onda mislite da možete i drugima da postavljate uslove", kazao je Krivokapić za Radio televiziju Crne Gore odgovarajući na pitanje da li je Vučić trenutnu krizu koristio u političke svrhe.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Krivokapić: "I dalje ću donositi odluke"
Zdravko Krivokapić

Crna Gora

08.02.2022. 09:36

Krivokapić: "I dalje ću donositi odluke"

Odlazeći premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić rekao je na sednici Vlade održanoj 2. februara da ga ne obavezuje "pravna kategorija“ o tehničkoj vladi i da će njegov kabinet nastaviti da donosi odluke u punom kapacitetu sve dok se ne izabere nova vlada, piše Pobjeda.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve