Vesti
01.07.2019. 14:05
Tanjug

Čanak: Protesti traćanje energije i vremena, nema promena u društvu bez izbora

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da su protesti "1 od 5 miliona" traćenje energije i vremena, navodeći da ulični protesti ne mogu dovesti do promena u društvu, ukoliko pre njih nije bilo izbora.

U suprotnom, kaže Čanak, promena vlasti bez izbora može da se završi građanskim ratom.

"Ako neko meni nije verovao da od ovih protesta neće biti ništa, pitajte Gordanu Čomić ili Dragana Šutanovca koji je veoma talentovan u organizaciji uličnih protesta", rekao je Čanak za tv Pink.

Ocenio je da proteste vode ljudi koji žele da budu revolucionari, ali na taj način da neko drugi uradi posao umesto njih, a da oni "ne pocepaju zanoktice".

"Umesto da se razgovara o ozbiljnim stvarima, kao što je recimo zabrana tribine LSV i Vojvodjanske partije u Dolovu u opštini Pančevo koja je trebalo da se održi polovinom maja, o čemu niko nije izveštavao", ukazao je Čanak.

Povezane vesti - Vučić: Izbori u martu ili aprilu 2019.

Upitao je po kojim se idejama opozicija razlikuje od vlasti i dodao da su njihove ideja da više budu na televiziji.

"Zemlja je dovedena u situaciju da su televizije podeljene, imate režimske televizije i ko god se pojavi na tim televizijama je režimski čovek, a s druge strane imate televizije koje su opozicione i kada odeš tamo onda si opozicionar. Šta onda da radi neko ko nema nijednu televiziju i ko misli da stranke ne bi trebalo da imaju televiziju i ko misli da svaka televizija koja ima nacionalnu pokrivenost treba da obaveštava građane o stvarima koje su od nacionalnog interesa", rekao je Čanak.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
16°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve