Vesti
06.06.2023. 09:16
R.E.

MUP

Da se ne iznenadite kada dođete na granicu...

1
Izvor: MUP

Ako ste planirali putovanje preko granice, znajte da je uvedena jedna novina - mala ali možda vam zapadne za oko.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je pripadnike Uprave granične policije na Aerodromu "Nikola Tesla“ koji od utorka rade u novim uniformama i istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u opremu i tehničke kapacitete policije kako bi se postigla još veća efikasnost prilikom rešavanja svih bezbednosnih izazova.

"Prvi utisak koji putnici steknu već prilikom sletanja u Srbiju, dobija se upravo od pripadnika granične policije, sa kojima se naši građani kao i strani državljani susreću već prilikom pasoške kontrole. Neophodno je da uz osmeh i pozitivan stav pokažemo iskrenu dobrodošlicu svima koji ulaze u našu državu, kao i damo jasnu poruku da će se svi tokom boravka u našoj državi osećati bezbedno i sigurno“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Gašić.
 

Ministar Gašić je istakao da će zanavljanje opreme pripadnika Uprave granične policije zasigurno značiti u njihovom daljem radu, kao i da će se u narednom periodu nastaviti sa ulaganjem i osavremenjivanjem opreme koju ovi pripadnici koriste.  

"Ulaganjem u opremu pripadnika MUP-a, olakšavamo svakodnevni rad policije, a naš konačni cilj je da pružimo još bolju zaštitu i bezbednost svakog građanina u Republici Srbiji. Težimo modernizovanju policije kako bismo pokazali da brinemo o ljudima i njihovoj bezbednosti, kao i o njihovoj imovini“, rekao je ministar Gašić.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Ne razmatraju se smene Gašića i Vulina"
ana brnabic, 18. 5. 2023.

Ana Brnabić

18.05.2023. 21:21

"Ne razmatraju se smene Gašića i Vulina"

Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je na raspravi o bezbednosnoj situaciji u zemlji povodom dva masovna ubistva koja su se dogodila početkom maja, da "nije sistem zakazao", ali da će "razoružati Srbiju".
Close
Vremenska prognoza
light rain
19°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve