Vesti
26.04.2021. 16:37
Tanjug

"Po nalogu njenog šefa"

DAČIĆ: Davanje izjave Tepić pretvoreno u politički skup

Ivica DAčić, SPS,
Izvor: FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Predsednik Skupštine Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da je davanje izjave Marinike Tepić jagodinskoj policiji pretvoreno u politički skup po nalogu Dragana Ðilasa.

Dačić je u pisanoj izjavi Tanjugu naveo da dovođenje ljudi ispred policije predstavlja pritisak na pravosuđe i policiju, a bez navođenja dokaza.

"To je u stvari bio politički skup, po nalogu njegog šefa, koga otvoreno bivša supruga optužuje za porodično nasilje. Nije valjda da se oni koji tuku žene stvarno brinu za žrtve u Jagodini", upitao je Dačić.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić u Policijskoj upravi Jagodina dala je iskaz povodom svojih tvrdnji da je predsednik Skupštine opštine Jagodina i lider Jedinsteve Srbije Dragan Markovic Palma odgovoran za podvodenje žena i devojaka u tom gradu.

Dragan Đilas
Izvor: FOTO TANJUG/ DUSAN ANICIC

Mariniku Tepić je do zgrade policije dopratio predsednik ŠP Dragan Đilas, a medu pristalicma koji su joj aplaudirali, bio je i Nebojša Zelenovic, bivši gradonacelik Šapca.

Pre ulaska u policiju, Tepićeva je zahvalila pristalicama na podršci.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

TEPIĆ: Ima najmanje sedam svedoka i žrtava

Iznela svoja saznanja

26.04.2021. 16:18

TEPIĆ: Ima najmanje sedam svedoka i žrtava

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prenela je novinarima da je policiji rekla sve o svojim saznanjima koja se tiču, navodinog, podvođenja devojaka i žena u Jagodini u organizaciji predsednika skupštine opštine u tom gradu Dragana Markovića Palme, ali da nije htela da otkrije njihov identitet jer ne želi da ih dovede u opasnost.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve