DAČIĆ: Formiranje takozvane Udužene opozicije drugo pakovanje istog

DAČIĆ: Formiranje takozvane Udužene opozicije drugo pakovanje istog

foto Oksana Skendzic


Ministar spoljnih poslova Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, izjavio je da formiranje takozvane Udružene opozicije Srbije iz Saveza za Srbiju predstavlja samo drugo pakovanje istog.

“Oni ne shvataju da nije problem u pakovanju, već u onome šta je unutra, što bezuspešno pokušavaju da prodaju građanima Srbije”, ocenio je Dačić u izjavi za Tanjug.

Povezane vesti – IZVINITE, JE L’ MOGU JA JOŠ JEDAN KRUG?

FOTO TANJUG / RADE PRELIC / an

FOTO TANJUG / RADE PRELIC / an

On je istakao da je siguran da će “i rezultat i efekat drugog pakovanja biti isti – apsolutni krah i poraz na izborima, ako ikada na njih izađu”.

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Dr Miggyy

    Nakon ubedljive pobede na redovnim izborima, a bojkot izbora od strane opozicije, je samo doprineo vraćanje jednopartijski sistem vladanja, gde jedan čovek odlučuje o svemu i svačemu, čak kada će dan, a kada noć. Sada opozicija formirala Udružena opozicija Srbije (UOS) sa ciljem smena bahatog režima, kako navode. Pretpostavljam da će se načekati do njihovog dolaska na vlasti. Prvo oni nemogu da se dogovore ni po jednom pitanju, a kamo li da podele vlast. Pustite ih neka čekaju. Bojim se da će se pre raspasti, nego li da izađu udruženi na izbore. Sledeći su za izbor predsednika.

+ Ostavite komentar