Vesti
06.01.2023. 17:05
R.E.

SPS

Dačić: "Izbori? Moguće..."

1
Izvor: BETAPHOTO / MILAN OBRADOVIC

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ocenio je, povodom najava održavanja novih izbora u Beogradu ali i na republičkom nivou, da su izbori "uvek mogući".

Dačić je za praznično izdanje lista Blic naveo da su socijalisti "spremni" za izbore "ako bude volje da se ide na njih".

"Izbori su uvek mogući, ako za to postoje politički razlozi i ako je to dobro za funkcionisanje organa vlasti. Mi ćemo to da procenimo, zajedno sa našim partnerima iz Srpske napredne stranke, njihova je odgovornost tu najveća jer su najveća partija. O takvim odlukama se uvek prethodno precizno dogovaramo i vodimo računa da li su izbori dobri za naše gradjane i institucije", naveo je lider SPS.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dačić: "Isterujemo stvari na čistac po pitanju Rezolucije 1244"
1

Ministar spoljnih poslova

11.12.2022. 09:37

Dačić: "Isterujemo stvari na čistac po pitanju Rezolucije 1244"

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vlada, zahtevom Kforu za povratak pripadnika Vojske Srbije na Kosovo pred međunarodnom zajednicom pokušati da "isteraju stvari na čistac" i da saznaju da li je u potpunosti primenjena Rezolucija Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija 1244.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve