Vesti
30.09.2020. 15:32
Tanjug

DAČIĆ: Ponosni smo na sve urađeno sa Vučićem za osam godina

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Lider SPS-a Ivica Dačić, izjavio je da je ponosan na ono što je u poslednjih osam godina urađeno zajedno sa Srpskom naprednom starnkom i u saradnji sa predsednikom Alaksendrom Vučićem.

"Mi smo ponosni na sve što smo zajedno uradili za osam godina naše koalicije za državu Srbiju u celini", rekao je Dačić, na otvaranju područnog odelenja Osnovne škole "Boško Ðuričić" u selu Vinorača kod Jagodine.

"Ojačali smo naše spoljno političke pozicije, ojačali smo našu poziciju u regionu", precizirao je Dačić, koji je prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova.

Povezane vesti - IZVINITE, JE L’ MOGU JA JOŠ JEDAN KRUG?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Tanjug-Marko-Djokovic

On je ocenio da je Srbija danas faktor mira i stabilnosti i siguran je da će tako biti u buduće, zahvaljujući našoj daljnjoj saradnji.

"U tom smislu mi smo spremni za nastavak saradnje koja je u interesu Srbije i u narednom periodu, suočeni sa svim izazovim koji nas čekaju, na državnom, ekonomskom, nacionalnom i svakom drugom planu", rekao je Dačić.

"Važna je politička stbilnost u Srbiji, a mi smo državotvorni i deo onih snaga koje će pre svega imati u vidu interes države Srbije", zaključio je Dačić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
28°C
10.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve