Vesti
06.02.2022. 16:57
Tanjug

Miloš Jovanović

DSS potvrdio: Izlazimo na izbore u koaliciji NADA

izbori, glasanje
Izvor: Shutterstock

Glavni odbor Demokratske stranke Srbije potvrdio je odluku Predsedništva stranke da izađe na predstojeće predsedničke, parlamentarne i na izbore za Skupštinu Grada Beograda u koaliciji sa Pokretom obnove Kraljevine Srbije čiji je predsednik Vojislav Mihailović u okviru srpske koalicije NADA.

Takođe, potvrđeno je i da će ispred Srpske koalicije NADA koju čine POKS, DSS i 25 udruženja građana, kandidat za predsednika Republike Srbiji biti predsednik DSS-a Miloš Jovanović.

"Srpska koalicija NADA je predstavljena septembra 2021. godine u Novom Sadu. Ona kao takva postoji i ona će izaći na izbore, a uveren sam da ja kao predsednički kandidat imam ozbiljne šanse da uđem u drugi krug izbora. Kada vidim ljudi koje nas podržavaju, nisam zabrinut jer znam da će sve doći na svoje, da će naša ideja koja objedinjuje nacionalno i demokratsko pobediti“, izjavio je Jovanović, kako je saopšteno iz koalicije NADA.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Da li se SPS plaši rezultata izbora?
SPS, Ivica Dačić 4.2.2022.

Zvezda padalica

05.02.2022. 07:05

Da li se SPS plaši rezultata izbora?

U Socijalističkoj partiji Srbije, utisak je, malo ko od njenih visokih funkcionera se obradovao konačnom odlukom predsednika Srpske napredne stranke da ove dve, u vlasti već deset godina, "sestrinske partije“ na parlamentarne i lokalne izbore 3. aprila idu u dve kolone.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve