Đukanović je Vučiću nacrtao metu na čelo

Đukanović je Vučiću nacrtao metu na čelo

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC


Andrija Mandić lider NSD izjavio je za “Ekspres” da je večerašnjim izjavama Milo Đukanović nacrtao metu na čelo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

“Đukanović je u večerašnjem intervjuu nacrtao metu na čelu Aleksandru Vučiću i zato moram da mu kažem da u Crnoj Gori nije glasao Vučić, niti i jedan član njegove porodice, kao što nije nijedan građanin Srbije. Đukanović nije izgubio izbore od Vučića. Vlast u Crnoj Gori je promenjena voljom građana Crne Gore, i bilo bi dobro da ljudi koji odlaze sa vlasti, kao i političke stranke koje se sele u opoziciju to učine dostajanstveno i da u drugima ne traže izgovore za vlastite greške”, kaže Mandić za “Ekspres”.
 EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

On kaže da se večerašnjim izjavama Đukanović trudio da nanese štetu predsedniku Srbije, koji je “čitavo vreme stajao po strani i o izborima u Crnoj Gori govorio samo kada su mu oko toga postavljana pitanja”.
“Vučić je sve vreme pozivao da se očuva mir i stabilnost u Crnoj Gori. Mi smo imali brutalno mešanje Edija Rame u naše izbore, kao i sa pojedinih sarajevskih i zagrebačkih adresa koje su vodile otvoreni propagandni rat protiv opozicije u Crnoj Gori, sve vreme podržavajući režim Mila Đukanovića. O tome Đukanović večeras nije rekao ni reč”, rekao je Mandić za “Ekspres”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar