“HOĆE PONIŽAVAJUĆU KAPITULACIJU” Ðurić: Kurti ne želi sporazum sa Srbijom

“HOĆE PONIŽAVAJUĆU KAPITULACIJU” Ðurić: Kurti ne želi sporazum sa Srbijom


Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ne želi nikakav dogovor sa Srbijom, već samo njenu “ponižavajuću kapitulaciju”, što se, međutim, kako je istakao, “nikada neće dogoditi”.

“Aljbin Kurti je sopstvenim rečima dokazao da ne želi nikakav dogovor sa Srbijom, da ne želi ni pravi razgovor, već da je jedino što želi ponižavajuća kapitulacija Srbije”, rekao je sinoć Ðurić za Tanjug.

On je dodao da građani Srbije treba da znaju da je “ponižavajuća kapitulacija Srba i Srbije van svake sumnje želja i pojedinih stranih mentora koji ga podržavaju”

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/

“I oni spolja i oni iznutra treba da znaju da se to, dok je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dok je naroda Srbije, svih nas zajedno s njim, nikada neće dogoditi”, istakao je Ðurić.

Povezane vesti – “NE VERUJEMO VAM” Đurić: Srpska lista neće podržati formiranje Vlade na KiM

Kurti je sinoć izjavio da ne može biti sporazuma sa Srbijom, ako je njen pristup da i ona u pregovorima mora nešto da dobije. “Pristup Srbije “i mi moramo dobiti nešto”, neće dovesti do sporazuma. To ne može biti polazna tacka za rešavanje problema”, rekao je Kurti za RTK.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar