Vesti
15.06.2023. 17:30
R. E.

Sve do 5. avgusta

Beograđani, spremite se, menjaju se linije u centru

autobus
Izvor: Shutterstock

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Maksima Gorkog, na delu od Kursuline do Ulice cara Nikolaja II, od 17. juna do 5. avgusta doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Za vreme izvođenja radova, vozila sa linija javnog prevoza će saobraćati na sledeći način:
– vozila sa linija 25, 25P, 26 i 26N, u smeru ka Kumodražu i naselju Braće Jerković, saobraćaće sledećim ulicama: Golsvordijevom, Krunskom, Trnskom, Mileševskom, Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog i dalje redovnom trasom;

– vozila sa linija 25, 25P, 26 i 26N, u smeru ka gradu, saobraćaće sledećim ulicama: Maksima Gorkog, Cara Nikolaja II, Makenzijevom, Kursulinom, Krunskom, Trnskom, Mileševskom, Sinđelićevom i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavljaju stajališta:
"GO Vračar", smer ka Kumodražu i naselju Braće Jerković – u Mileševskoj ulici, ispred objekta sa kućnim brojem 14, oko 30 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Sinđelićevom ulicom;

"Pijaca Kalenić", smer ka gradu – u Sinđelićevoj ulici, ispred objekta "Maksi", oko 20 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Mileševskom ulicom.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Srednjoškolci, evo kako da preuzmete besplatnu kartu za prevoz
1

Šapić objasnio proceduru

07.06.2023. 20:00

Srednjoškolci, evo kako da preuzmete besplatnu kartu za prevoz

Svi učenici beogradskih srednjih škola, sa prebivalištem na teritoriji grada Beograda, od četvrtka, 8. juna mogu da preuzmu besplatne karte za javni prevoz, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.
Close
Vremenska prognoza
light rain
15°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve