Vesti
23.09.2023. 08:02
Beta

Počinju radovi

Važno za Beograđane: Izmene linija gradskog saobraćaja u centru

1
Izvor: Shutterstock

Radovi na redovnom održavanju Bulevara despota Stefana u Beogradu, u delu od Ulice Džorža Vašingtona do Cetinjske počinju danas i trajaće do 31. oktobra, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Zbog radova, gradski autobusi na linijama 16, 27E, 35, 58, 95 i minibus E6 će u smeru ka Novom Beogradu i Železniku saobraćati Bulevarom despota Stefana, ulicama Džordža Vašingtona, Francuskom, Trg republike, Makedonskom, Dečanskom i dalje redovnim trasama, dok će u smeru ka Pančevačkom mostu saobraćati ulicama Dečanskom, Braće Jugovića, Francuskom, Džordža Vašingtona, Bulevarom despota Stefana i dalje redovnim trasama.

Vozila tih linija će koristiti stajališta "Dušanova" i "Trg republike" (ispred "Dunav osiguranja") na izmenjenom delu trasa u smeru ka Novom Beogradu i Železniku, dok će u smeru ka Pančevačkom mostu koristiti stajalište "Dušanova" na izmenjenom delu trase.

Vozila sa linija 32E i 43 će saobraćati skraćenim trasama do okretnice "Železnička stanica (Pančevački most)", dodaje se u saopštenju koje je preneo gradski sajt Beoinfo.

Vozila sa noćnih linija 27N i 32N će saobraćati s terminusa "Trg republike" ka Mirijevu i Višnjici ulicama Braće Jugovića, Francuskom, Džordža Vašingtona i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnim trasama.

Vozila sa noćne linije 101N će saobraćati s terminusa "Trg republike" u oba smera ulicama Braće Jugovića, Francuskom, Džordža Vašingtona, Bulevarom despota Stefana i dalje redovnom trasom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve