Jeremić: Branabić će završiti na poternici; Premijerka: Vuk politička Kleopatra

Jeremić: Branabić će završiti na poternici; Premijerka: Vuk politička Kleopatra

FOTO TANJUG / BOJAN STEKIC / jd


Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić nazvao je danas premijerku Anu Brnabić “huljom” zbog njenih izjava o slučaju Siniše Malog, i “prognozirao” da će jednom biti na poternici Interpola, a predsednica Vlade Srbije odgovara da je reč o još jednom “predskazanju” Jeremića, koji bi, kaže, da je i sudija i tužilac i šef Interpola.

Jeremić je, povodom reakcije Brnabić na odluku Univerziteta u Beogradu da poništi doktorat ministra Siniše Malog, na Tviteru Brnabić nazvao huljom za kojom će “jednog dana biti raspisana crvena poternica Interpola”, te da je od zahteva “Specijalnog tužioca za visoku korupciju neće spasti strano državljanstvo, niti razni lobiji.”

Premijerka je na te uvrede odgovorila da ih vidi kao još jedno Jeremićevo “predskazanje”, poput ranijih, da će Srbija, na primer, raspisati referendum o KiM 4. novembra prošle godine.

 FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

Povezane vesti – Šarčević: Da sam ja šef Malom, ne bih mu dozvolio ostavku

“Novo predskazanje naše politicke Kleopatre! Ovaj put je videla da ću ja u budućnosti imati strano državljanstvo, a da će njen alter ego Vuk Jeremić biti tužilac, sudija i šef Interpola. Neke od ranijih vizija: referendum o Kosovu 4.11.2018. i pad vlasti do Uskrsa. Cirkus…”.

Kleopatra je inače bilo estradno ime samozvane proročice, čije pravo ime je bilo Dušica Ilić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar