Vesti
30.01.2022. 14:41

"Preuzimam odgovornost"

Jeremić: Odluka o kandidaturi Ponoša nije bila laka

Vuk Jeremić
Izvor: EPA / SRDJAN SUKI

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da odluka NS da podrži kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije nije bila laka odluka za stranku.

On je naveo da je odluka doneta na Predsedništvu tesnom većinom glasova, pre svega zbog načina na koji je kandidatura Ponoša isplanirana i predstavljena javnosti.
 

"Ja na sebe preuzimam odgovornost za bilo koju vrstu nelagode koju bi danas bilo ko iz NS zbog te odluke mogao da oseća. Ali Narodna stranka je državotvorna stranka ozbiljnih ljudi", rekao je Jeremić za N1.
 

"Naša odluka da sačuvamo jedinstvo opozicije je konačna i naša podrška zajedničkom kandidatu će biti bezrezervna. Pred nama je teška borba protiv režima u potpuno neravnopravnim uslovima i NS će biti njen najčvršći deo", izjavio je predsednik Narodne stranke.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dragan Đilas predložio predsedničkog kandidata za izbore
Dragan Đilas

Zdravko Ponoš

22.01.2022. 16:56

Dragan Đilas predložio predsedničkog kandidata za izbore

Glavni odbor stranke Stranka slobode i pravde koji je održao sednicu u Novom Sadu doneo je odluku da partnerima u opoziciji predloži da podrže Zdravka Ponoša kao zajedničkog kandidata na predsedničkim izborima, a potpredsednicu stranke Mariniku Tepić za nosioca liste na parlamentarnim izborima.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve