Vesti
29.01.2022. 16:47

Opozicija

Još nije doneta odluka o Ponošu kao predsedničkom kandidatu

izbori, glasanje
Izvor: Shutterstock

Odluka da bivši potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš bude predsednički kandidat opozicije nije doneta ni danas na sastanku, a kako navodi Nova.rs o kandidaturi se još uvek nisu izjasnili DS i Narodna stanka, kao ni Skupština slobodne Srbije.

Sastanku na kome je trebalo da se razgovara o Ponošu kao zajedničkom kandidatu, prema pisanju tog portala, prisustvovali lider S SP Dragan Ðilas, predsednici DS i Narodne stranke Zoran Lutovac i Vuk Jeremić, lideri PSG i Pokreta za preokret Pavle Grbović i Janko Veselinović, kao i predstavnici Skupštine slobodne Srbije.

Narodna stranka trebalo bi da donese odluku na sednici Predsedništva koja ce biti održana večeras, a danas bi trebalo da se definitivno izjasni i članstvo Demokratske stranke. Skupština slobodne Srbije svoj stav saopštiće najkasnije u ponedeljak.

Ðilas je nedavno izjavio da je uveren da će svi iz opozicije stati iza Ponoša, a Vuk Jeremić istakao da je prvi izbor Narodne stranke Miroslav Aleksić, ali nije odbacio mogućnost ni da podrže Ponoša.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Prvi izbor Narodne stranke je Aleksić, ali smo spremni da podržimo Ponoša"
izbori

Vuk Jeremić

25.01.2022. 18:24

"Prvi izbor Narodne stranke je Aleksić, ali smo spremni da podržimo Ponoša"

Lider S SP Dragan Ðilas izjavio je da Miroslav Aleksić iz Narodne stranke do pre sedam dana nije ni pominjan kao predsednički kandidat opozicije i da je u toku istraživanje koje meri i njegov rejting, dok u Narodnoj stranci kažu da su iznenađeni tvrdnjama da rejting Aleksića nije meren.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
8°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve