Vesti
16.06.2022. 15:10
Beta

Više predloga

Kako će se zvati stranka Zdravka Ponoša?

Zdravko Ponoš
Izvor: BETAPHOTO / EMIL VAS

Nakon najave Zdravka Ponoša da će osnovati političku stranku, na vajber grupi "Naš Ponoš" je stiglo više predloga kako bi ta organizacija mogla da se zove.

Ponoš je u sredu pozvao svoje simpatizere i prijatelje da se zajedno angažuju kako bi doprineli da Srbija bude bolje mesto za život. 

Među do sada objavljenim komentarima na vajber grupi "Naš Ponoš" predloženo je da nova stranka ponese ime: "Ponosna Srbija", "Pokret za oslobođenje Srbije", "Stranka za pravednu i stabilnu Srbiju", "Ponosna i zdrava Srbija", "Pravedna, stabilna i ponosna Srbija", "Građanski pokret – Živimo za Srbiju", "Slobodna Srbija", "Radnička stranka", "Demokratski centar Srbije", "Pokret za pravednu Srbiju", "Stranka pravde i pomirenja", "Ponos Srbije", "Prava Srbija", "Život ne može da čeka", "Generalka", "Za Srbiju bez kriminala"... 

Pojedini mediji su objavili da će Ponoševa buduća politička organizacija biti orijentisana ka centru i da će se zalagati za članstvo Srbije u Evropskoj uniji. 

Zdravko Ponoš je kao kandidat Ujedinjene opozicije Srbije na predsedničkih izborima dobio 698.538 glasova.   

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vujošević: Đilas je Vučiću predao Beograd
Duško Vujošević

Izbori

14.06.2022. 10:32

Vujošević: Đilas je Vučiću predao Beograd

Košarkaški trener Duško Vujošević, koji je bio nosilac liste "Ajmo ljudi" za Beograd, rekao je da je predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas direktno predao Beograd u ruke Aleksandra Vučića.
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm
13°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve