Vesti
31.01.2023. 15:14
Beta

Vremenska prognoza

Kakvo nas vreme očekuje narednih dana

Vremenska prognoza
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u sredu ujutru biti oblačno, ponegde uz provejavanje slabog snega, a tokom dana će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije, a u drugom delu dana mestimično sa slabom, kratkotrajnom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa kratkotrajnim snegom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar, na istoku povremeno i jak.

Jutarnja temperatura od minus tri do dva, najviša dnevna od sedam do 12 stepeni.

U Beogradu će ujutru biti oblačno, na širem području grada moguće je provejavanje slabog snega. Tokom dana biće promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije u odnosu na prethodni period, a u drugom delu dana povremeno se očekuje slaba, kratkotrajna kiša.

Jutarnja temperatura biće od minus jedan do dva, a najviša dnevna oko 10 stepeni.

Narednih dana biće umereno do potpuno oblačno i hladnije, povremeno uglavnom sa slabim padavinama, a veća količina padavina očekuje se u subotu uz umeren i jak severozapadni vetar koji će ponegde dostizati i olujne udare i to naročito u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama.

Sneg se mestimično očekuje tokom noći i u jutarnjim satima, dok će tokom dana u nižim predelima padati uglavnom kiša ili susnežica, a u brdsko-planinskim predelima sneg koji se u subotu i nedelju očekuje i u nižim predelima južne Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ovaj oktobar najtopliji ikada, definitivno
Visoka temperatura, vrućina

Konferencija COP27

08.11.2022. 22:35

Ovaj oktobar najtopliji ikada, definitivno

Oktobar ove godine bio je najtopliji do danas registrovan u Evropi, saopštila je evropska služba Kopernik o klimatskim promenama.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve