Vesti
17.07.2023. 18:25
Beta

Dačić najavio

Marko Milošević uskoro član Glavnog odbora SPS

1
Izvor: ATAIMAGES / M.A.

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da će predložiti da unuk bivšeg predsednika Jugoslavije i SPS Slobodana Miloševića, Marko Milošević bude kooptiran u Glavni odbor socijalista.

Dačić je uoči svečane sednice SPS povodom 33-godišnjice osnivanja stranke, kazao da je Marko Milošević izrazio želju da se učlani u SPS i da se politički aktivira dok je unuk bivšeg predsednika Jugoslavije rekao da je "oduvek" želeo da se bavi društvom, kao i da mu je drago što se nalazi u prisustvu svojih partijskih drugova.

"Za mene je ova ideja večna i drago mi je što postoji u ovakvom kontinuitetu. Daću sve od sebe da što više doprinesem ovoj partiji i ovom društvu", naveo je Milošević.

1
Izvor: ATAIMAGES / M.A.

Komentarišući zahteve pojedinih stranaka za raspisivanje vanrednih izbora, Dačić je ocenio da nema nikakvih razloga za vanredne parlamentarne izbore.

"Izbori treba da budu redovni, bolje je za Srbiju ako postoji pun mandat svih institucija", rekao je Dačić novinarima u Beogradu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"SPS je spreman za učešće u Narodnom pokretu"
Ivica Dačić

Ivica Dačić

28.06.2023. 14:45

"SPS je spreman za učešće u Narodnom pokretu"

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je ta partija spremna za razgovore o učešću u Narodnom pokretu čije je osnivanje najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali da prethodno treba razjasniti pitanje "orijentacije" i "organizacije" tog učešća.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve