“POBEDA ZAKONA” Mihajlović o taksistima: Shvatili su da će morati da ulažu u sebe

“POBEDA ZAKONA” Mihajlović o taksistima: Shvatili su da će morati da ulažu u sebe

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr


U okončanju protesta taksista pobedili su razum i zakon, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ponovila da zakon mora da se poštuje.

Ministarka je novinarima u Beogradu na pitanje da li smatra da je rešavanje tog problema u nadležnosti predsednika, a ne vlade, rekla da ne vidi nikakav problem u tome da predsednik razgovara sa taksistima i naglasila da je najvažnije da oni više ne blokiraju Beograd, ni druge gradove.

Povezane vesti – POSLE SASTANKA SA VUČIĆEM: Taksisti odlučili da prekinu protest

“Ovo je pobeda zakona. Drago mi je da su i taksisti shvatili da će morati da ulažu u sebe, da bi pružali bolje usluge građanima”, rekla je Mihajlović posle obilaska radova na brzoj pruzi Beograd – Budimpešta, na deonici Beograd Centar – Stara Pazova.

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

Na pitanje da li to znači da se ukida aplikacija “Car Go”, Mihajlović je rekla da to nije u nadležnosti Ministarstva saobraćaja.

Povezane vesti – Ko je pobednik u “sukobu” taksisti – Car Go? Pa trotineti…

Upitana koje su garancije da taksisti neće ponovo blokirati grad, ministarka je ponovila da je, kakva god da budu pitanja, najvažnije poštovanje zakona i da time mora da se vodi svaka institucija u državi.

“Očekujem da sve nadležne institucije poštuju zakon i na tome sam insistirala sve vreme”, rekla je Mihajlović.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar