MRKONJIĆ: Socijalisti ne zabijaju “nož u leđa” Vučiću

MRKONJIĆ: Socijalisti ne zabijaju “nož u leđa” Vučiću

Foto: Nemanja Jovanović


Počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić poslednja dešavanja u toj partiji i pojedine trzavice među koalicionim partnerima pripisuje “postizbornom folkloru”, te uverava da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić može da bude miran jer “socijalisti ne zabijaju njemu nikakav nož u leđa”.

“Stvar je rukovodstva da slučajeve poput Novice Tončeva u Surdulici saniraju na vreme i nije dobro da sukobi, a ja bih rekao ”sukobčići”, odu u javnost. Tončev je istrčao sa izjavama koje ne predstavljaju srž problema, koji je u Surdulici lične prirode i ne sme da ide do ovakvih nivoa”, istakao je Mrkonjić za televiziju Nova S.

 foto Nemanja Jovanovic/PRESS


foto Nemanja Jovanovic/PRESS

Povezane vesti – DAČIĆ: Neću raditi protiv Vučića makar ne bio predsednik SPS

On smatra da tandem Vučić-Dačić izuzetno dobro vodi državu i ne vidi da postoji snaga unutar SPS koja bi mogla da naruši odnose sa koalicionim partnerima.

Povezane vesti – SMENJEN ŠKUNDRIĆ Dačić: Isključena dva člana SPS

Svojim partijskim drugovima kaže da zamera što su bili “nežni” u isticanju i prezentaciji svojih rezultata rada tokom predizborne kampanje u odnosu na koalicione partnere – SNS.

“Vučić je prihvatio ideju ”dela govore”, a naši funkcioneri su tu bili stidljivi. Zato što hoće da budu lojalni partneri SNS-u”, naveo je Mrkonjić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar