Vesti
31.03.2021. 15:12
Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar

"Nadam se zajedničkom dogovoru sa Crnom Gorom oko svih problema"

tan2021-2-4_132618388_3.jpg

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nada zajedničkom dogovoru sa Crnom Gorom oko svih problema, kao i

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nada zajedničkom dogovoru sa Crnom Gorom oko svih problema, kao i po pitanju izručenja traženih lica.

Na pitanje novinara zašto Srbija ne izručuje Crnoj Gori Svetozara Marovića, Vučić je rekao da je tu reč o veoma komplikovanmi odnosima.

"Mi smo tražili izručenja nekoliko lica koja su nama strahovita važna u istragama vezanim za organizovani kriminal i ne bih da ulazim u pojedinačna pitanja, ali ne biste verovali koliko je to komplikovano", naveo je Vučić.

Povezane vesti - Crna Gora ne menja stav po pitanju priznanja Kosova

[caption id="attachment_319919" align="alignnone" width="638"]FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ nr FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ nr[/caption]

Dodaje da Srbija trenutno traži izrucunja dva lica koja su, kako kaže, strašno važna i nada se da će te osobe biti izručene Srbiji.

"A, ovo drugo (za Marovića) morate da pitate naše pravosudne organe. Znam koliko komplikacija po tom pitanju ima, ali se nadam da zajednički u dogovoru najveći deo tih problema sa CG možemo u narednom periodu da rešimo", zaključio je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
15.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve