“NE ZNAM NA ŠTA SE POZIVA” Voker: Vučić zna istinu da se Račak dogodio

“NE ZNAM NA ŠTA SE POZIVA” Voker: Vučić zna istinu da se Račak dogodio

EPA/VALDRIN XHEMAJ


Bivši šef misije OEBS-a na Kosovu, Vilijam Voker izjavio je da srpski predsednik Aleksandar Vučić treba da se probudi, istakavši da Vučić zna istinu o onome što se dogodilo tokom rata u Račku.

“Ne znam na šta se on poziva. Čudno je kako 21 godinu kasnije u Beogradu još uvek pričaju o meni. Tako me je opisao i Milošević. Ali 21 godinu kasnije, predsednik Srbije još uvek tako govori…On zna istinu da se Račak dogodio. Verujem da je bio ministar informisanja ili nešto slično u vreme Miloševića. Dakle, on je političar tipa Miloševića”, kazao je Voker za prištinsku televiziju T7, prenosi Kosovo online.

Povezane vesti – INTERVJU DANICA MARINKOVIĆ: Ne bih sebi oprostila da nisam otišla u Račak

Bivši šef misije OEBS-a na Kosovu, pričao je vrlo ironično, upoređujući Vučića sa ljudima koji veruju da je zemlja ravna.

“Postoje ljudi na ovom svetu koji, uprkos svim dokazima ili nauci, veruju da je zemlja ravna. Bili smo na mesecu i onda smo počeli da sumnjamo da smo tamo otišli. Po mom mišljenju, Vučić je takav. On veruje da je zemlja ravna, ili da nismo otišli na Mesec, ili da se masakr u Račku nikada nije dogodio. Ali, siguran sam da zna da se masakr dogodio. Bio je deo komande. Može da me nazove kako god želi. Svojim pristalicama može da kaže da sam globalni prevarant, da sam lažov…On ima da uradi boljih stvari u svom životu, 21 godinu posle onog što je bio bezobzirni čin srpskih snaga”, poručio je Voker.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar