Vesti
14.08.2022. 10:36
R.E.

AMSS

Nepovoljni uslovi za vožnju, gužve na granicama

1
Izvor: BETAPHOTO / AMIR HAMZAGIC

Na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila u nedelju ujutru čekaju na izlaz iz zemlje oko četiri sata, a na Kelebiji dva sata, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Na Preševu na izlaz iz zemlje čeka se oko sat vremena, a na ulaz 40 minuta, dok za granične prelaze Batrovci i Šid u saopštenju AMSS-a nisu navedeni podaci.

Na Gostunu i Špiljanima na izlazu iz Srbije čeka se oko 45 minuta, odnosno pola sata, a na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Na putevima u Srbiji vozače očekuju nepovoljni uslovi za vožnju, kiša i mokri i klizavi kolovozi mestimično, i slabija vidljivost.

AMSS je preporučio vozačima da u slučaju jačeg pljuska stanu na prvi parking ili neko bezbedno mesto i sačekaju dok se ne poprave uslovi za bezbedno putovanje.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

VAŽNO, PROČITAJTE - da nijedno dete ne strada u saobraćaju
dete, automobil, saobraćaj

MUP

09.07.2022. 19:15

VAŽNO, PROČITAJTE - da nijedno dete ne strada u saobraćaju

"Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na roditelje i organizatore putovanja da poštuju saobraćajne propise, decu prevoze u dečijim sedištima i koriste sigurnosne pojaseve, kao i da decu mlađu od 12 godina ne prevoze na prednjem sedištu, izjavio je načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve