“NIKAD NIJE LAKO” Šćepanović: Niko ne može da preti Uniksu u Kazanju

“NIKAD NIJE LAKO” Šćepanović: Niko ne može da preti Uniksu u Kazanju

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©


Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da niko ne može da preti Uniksu na domaćem terenu, ali da njegov tim u Kazanj ide sa idejom i željom za trijumfom.

Crno-beli će sutra od 18 sati igrati sa domaćim timom u trećem kolu Evrokupa.

“Nikada nije lako kada idete u Rusiju i igrate posle napornog puta i svega što taj put nosi. Niko ne može da preti Uniksu u Kazanju, ali mi idemo sa nekom našom idejom i željom. Igre na utakmicama protiv Huventuda i Venecije nam daju za pravo da možemo biti optimisti. Ono što tražim od svojih igrača je da daju maksimum u ovom momentu, a za šta će taj maksimum biti dovoljan, videćemo u sredu. Koliko energetski više budemo u utakmici, toliko će nam šanse za trijumf biti veće”, istakao je Šćepanović za klupski sajt.

Povezane vesti – INTERVJU ALEKSANDAR TRIFUNOVIĆ: Jokić u Sakramentu ne bi bio Jokić

Obe ekipe ulaze sa po jednom pobedom i jednim porazom, a kapiten Novica Veličković ističe da tim u Kazanj ne dolazi sa belom zastavom.

“Uniks je jedan od timova koji pretenduju na sam vrh Evrokupa. U poslednjih 10-15 godina se konstantno nalaze među četiri najbolje ekipe u Rusiji. Sa Džamarom Smitom sam igrao u Bambergu, on im je najbolji strelac, sjajan igrač. Očekuje nas teško gostovanje posle teškog puta, ali ne idemo sa belom zastavom. Probaćemo da pružimo što bolju partiju i da pobedimo”, porućio je Veličković.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar