Vesti
22.03.2023. 14:56
Beta

Od 25. do 29. marta

Privremeno se ukidaju noćni polasci voza Beograd-Bar

voz
Izvor: Ekspres

Polasci noćnog voza na međunarodnoj liniji Zemun – Bar – Zemun, u periodu od 25. do 29. marta biće obustavljeni zbog planiranih radova na modernizaciji glavnog depoa za održavanje vozova u Zemunu, saopštila je kompanija Srbija Voz.

Podseća se da se vozovi ove linije, sa sedećim, spavaćim i kolima za prevoz automobila, poznati i po imenu "Lovćen", svakodnevno pripremaju za prijem i transport putnika upravo u depou Zemun.

Tokom ovog perioda, zbog planiranih radova, veza između depoa i putničke stanice Zemun, sa koje vozovi "Lovćenin" iače kreću, neće biti moguća.

Ova izmena se odnosi na po pet polazaka u svakom smeru (iz Zemuna i iz Bara), koji su bili zakazani u tom periodu, nakon čega se linija vraća u redovan saobraćaj.

Putnici koji su kupili karte za ove datume mogu zatražiti povraćaj novca na svim blagajnama Srbija Voza ili slanjem imejla na [email protected] .

Iz Srbija Voza unapred zahvaljuju putnicima na razumevanju i strpljenju i pozivaju ih da prate informacije na vebsajtu www.srbijavoz.rs

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Posle tri nedelje krenuli vozovi u Grčkoj
voz, pruga, železnica

Dugo se čekalo

22.03.2023. 12:52

Posle tri nedelje krenuli vozovi u Grčkoj

Grčka je ove srede delimično ponovo pokrenula železnički saobraćaj u zemlji, tri nedelje nakon tragičnog sudara vozova u Tempiju kod Larise u kojem je poginulo 57 ljudi.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve