Vesti
13.10.2023. 17:10
R.E.

"Srbija voz"

Novine u železničkom saobraćaju na liniji Prijepolje-Beograd

voz
Izvor: Ekspres

Zbog velikog interesovanja putnika, kompanija "Srbija voz“ od sledećeg vikenda uvodi pojačanje sastava voza broj 2104 na relaciji Prijepolje-Beograd.

Tako će ovaj voz ubuduće nedeljom, počev od 22. oktobra, saobraćati u sastavu dve spojene garniture.

"S obzirom na to da se nedeljom na ovoj liniji uvek traži karta više, odlučili smo da od narednog vikenda uvedemo sinhrone, odnosno duple vozove, koji će saobraćati iz Prijepolja ka Beogradu. Ovaj voz iz stanice 'Prijepolje teretna' polazi u 11.50 časova, a iz stanice 'Užice' u 15.20 sati. Dolazak u stanicu 'Beograd centar' po redu vožnje je u 19.04. Najvažniji prioritet kompanije je zadovoljstvo naših putnika, pa prateći njihove potrebe izlazimo u susret svim zahtevima koje smo u mogućnosti da ispunimo. Sigurni smo da će i dupli voz koji će nedeljom prevoziti putnike iz Prijepolja za Beograd biti ispunjen do poslednjeg mesta", kaže v.d. direktor "Srbija voza“ Ivan Bulajić.

Karte su za kupovinu dostupne putem mobilne aplikacije ili veb-sajta "Srbija Voza", gde se mogu pravovremeno i pouzdano informisati i o redu vožnje, kao i na blagajnama i kartomatima.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Solarni paneli između železničkih šina? Moguće je!
Solarni paneli

Švajcarska

04.04.2023. 08:05

Solarni paneli između železničkih šina? Moguće je!

Zamislite da putujete vozom, a ispod vas solarni paneli proizvode struju. Iako u kontekstu srpske železnice, ovo možda deluje kao naučna fantastika, u Švajcarskoj je ovakva transformacija železničkog saobraćaja na korak od ostvarenja.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve