Obradović: Upad ROSU na sever KiM direktan dogovor Vučića i Tačija

Obradović: Upad ROSU na sever KiM direktan dogovor Vučića i Tačija


Lider Dveri Boško Obradović ocenio je da su događaji na severu Kosova i akcija tamošnje policije posledica direktnog dogovora srpskog i kosovskog predsednika Aleksandra Vučića i Hašima Tačija, kako bi se stvorili uslovi za sprovođenje ideje o razgraničenju i priznavanju nezavisnosti Kosova.

Foto: Oksana Skendžić

Foto: Oksana Skendžić

Na konferenciji za novinare u Skupštini, Obradović je rekao da su svi ti događaji deo “loše režirane predstave” i da su jedini incidenti nastali kada je nenaoružani srpski narod pokušao da se samoinicijativno suprotstavi dolasku kosovske policije.

Povezane vesti – Lider Dveri i poslanik SNS posvađali se tokom sednice o KiM

“Do dolaska Aleksandra Vučića na vlast Rosu nije smela da kroči nogom na sever Kosova. Od njegovog dolaska i potpisivanja antiustavnih briselskih sporazuma, Rosu ulazi normalno i radi šta hoće. To je najbolja slika vlasti Aleksandra Vučića”, rekao je Obradović.

_OKS2067

On je upitao predsednika zbog čega nije ispunio svoje obećanje da će vojno intervenisati ako kosovska policija još jednom upadne na sever.

“Nema nijedne pobede u sedam godina njegove vlasti, samo poraza u svemu što je radio. On je politički slepac. I danas on sedi i ćuti i ne sme da pošalje snage bezbednosti”, rekao je Obradović i dodao da je sednica parlamenta samo jedna “psiho drama” i priprema za kapitulaciju i podelu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar