Vesti
28.09.2023. 10:46
Beta

Razjašnjeno

Oglasila se BIA i objasnila Vulinovu posetu Izraelu

Aleksandar Vulin, ATA IMAGES,  28.9.2023.
Izvor: ATAIMAGES / A. H.

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) saopštila je da direktor te agencije nije bio u privatnoj poseti u Jerusalimu, kako su preneli pojedini mediji, već da je bio u zvaničnoj poseti Izraelu.

"Povodom laži pojedinih medija da je direktor BIA Aleksandar Vulin 'očigledno u privatnoj poseti Jerusalimu' obaveštavamo javnost da je direktor BIA bio u ranije zakazanoj zvaničnoj i službenoj jednodnevnoj poseti partnerskoj službi države Izrael. Poseta se u pratnji domaćina odvijala u Jerusalimu i Tel Avivu", navodi se u saopštenju BIA.
 

U saopštenju se dodaje da BIA ne objavljuje aktivnosti svog rukovodstva, ali da su "zbog trenutka u kojem se pokušava naneti šteta Srbiji, BIA i direktoru BIA", prinuđeni da reaguju.

Mediji su prethodnih dana objavili fotografije Vulina iz Crkve Hristovog groba u Jerusalimu, navodeći da se ta poseta odvija nekoliko dana nakon sukoba Srba sa Kosova i tamošnje policije u selu Banjska, gde je ubijen jedan albanski policajac i najmanje troje Srba.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Četvorica Srba puštena na slobodu
1

Nedostatak dokaza

27.09.2023. 14:11

Četvorica Srba puštena na slobodu

Specijalno tužilaštvo u Prištini saopštilo je da je oslobodilo četvoricu osumnjičenih za pucnjavu u Banjskoj u Zvečanu zbog nedostatka dokaza da su umešani u slučaj.

Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
30.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve